Svět jako rukojmí magora z Kremlu

5. 7. 2023 0 Od Jan Novák

K rozpoutání jaderné apokalypsy není první potřeba ani jaderný kufřík ani tisíce raket, to má svůj čas. Pro to je potřeba záminka a pro začátek tak stačí odpálit dvě nálože na tom místě kam je Ruské speciální síly umístily – na střechy dvou reaktorů největší jaderné elektrárny v Evropě – v Záporoží a způsobit největší jadernou katastrofu v dějinách lidstva a pak z ní obvinit Ukrajinu nebo kohokoliv koho budou chtít či potřebovat, použít jako dostatečnou záminku k naprosto čemukoliv, pak už i použití jaderných zbraní kdykoliv a kdekoliv na světě.
Řekli to sami jasně a opakovaně – když nevyhrajeme vezmeme si Vás do pekla všechny sebou…. a Rusko nevyhrává…..
Psychopat z Kremlu se nechová jako prezident jaderné velmoci, protože to už možná ve všech směrech ani není. Chová se jako to co je ve skutečnosti tedy šéf největší teroristické organizace na světě, kterou už ani nemá pod kontrolou a která stále ještě nese status státu jen díky štěstí a to se může v této situaci změnit, protože už nikdo nevěří vaším lžím ani nemá strach z vašich výhrůžek a to ani vaši vlastní lidé z nichž mnozí mají různé a nikoli společné zájmy jak s Ruskem naložit.

Vydej tedy ten rozkaz a ukaž jaký jsi hrdina a co jsou Rusové za geroje. Zabij nás a hlavně vás všechny a určitě se ti hned uleví a budeš se cítit lépe. Vydírat nás totiž nemůžeš, to by jsme se tě museli bát a my se tě nebojíme. Všechny zabij a znič nejlépe celou planetu ať dokážeš co si doopravdy zač a jaký jsou Rusové skvělý národ a dál se procházej chodbami podzemních krytů 60 a více metrů pod zemí a přemýšlej o tom jestli někdo nepřežil a nechce tě taky zabít jako jsi (tři tečky) strachy už teď a raději ani nevylézáš ven. Dělej a neprotahuj to, sám víš, že nemáš čas tak ať už je po všem a máš klid a my od tebe taky i když ono pro tebe by to vlastně nic nezměnilo. Ono tam dole kde jsi zalezlí ty kryso je tak jako tak pořád stejné a určitě máš pravdu když se bojíš, že nemůžeš nikomu věřit a že každý má pádný důvod ti zakroutit krkem takže nejspravedlivější krutý žert od tvého okolí by byl kdyby ti taky řekli, že tam nahoře už to někdo zmáčkl za tebe ukázali ti pár pěkných deep fake videí a nechali ti někde tam dole dožít v izolaci kam ostatně patříš i když správně na tu na psychiatrii.

1