Miloučká generace babiček a dědečků co chce na věky vše zadarmo, rozhodovat za nás i dále beztrestně porušovat zákony.

2. 8. 2023 0 Od Jan Novák

Rating: 3 out of 5.
Přečíst česky

Rating: 5 out of 5.

Pokud Vám úvodní fotografie tradiční bitvy o zlevněné potraviny něco připomíná pak je to především asi to, že naši dnešní důchodci nejsou ani chudí ani skromní tak jak nás všechny rádi ujišťují. Ale, že jsou především neuvěřitelně chamtiví a bezohlední. Že jsou to právě oni kdo vykonával a udržoval v chodu komunistickou diktaturu kdo jsou za to velmi slušně finančně zajištěni například oproti mladým rodinám natož těm kdo si rodinu založit nemohou dovolit, především často proto, že peníze co vydělá dostanou tito naši miláčci a ne my nebo již díky právě generacím předchozím máme natolik podlomené zdraví, že děti mít nemůžeme.

Ti kdo se na rozdíl od generací dalších včetně generace mojí, která nemá žádnou praktickou šanci se starobního důchodu dožít.
Oni se dožili důchodu ve zdraví a v pohodě aby si dál mohli užívat bezpracného luxusu na cizí účet a ještě je jim to málo a nikoliv výjimečně podobně jako moji matka mají děsnou srandu z toho, že přežijí i generaci svých potomků.
A to nikoliv bezdůvodně protože ta na rozdíl od nich má často skutečně stejně jejich dřívější vězni či topiči podlomené zdraví těžkou a především téměř nepřetržitou prací spolu s těžkým psychickým zatížením a stresem, nedostatkem spánku a vším tím co obnáší být tím kdo je bez možnosti účinné obrany využíván někým jiným až na pokraj svých sil.

Je to právě i ta generace jenž si náš stát po roce 1989 rozdělila privatizací mezi sebe a nám mladším se tak akorát vysmála do obličeje slušně řečeno a má pocit, že v tom může pokračovat a stát ji v tom též jde bohužel na ruku, protože jsou stále silnou a nebezpečnou skupinou voličů a ještě je tak vyhovováno jejich politickým přáním bez ohledu na to jak moc jsou škodlivá a nebezpečná pro generace budoucí či jen mladší.

Skupinou, která veřejně porušuje zákony nejen o propagaci diktatury jakou byla ta komunistická, nemá problém se beztrestně dopouštět podpory či dokonce požadování páchání terorismu a nových válečných zločinů a zločinců proti lidskosti když hlasitě dává najevo podporu agresi jejich milovaného Ruska proti Ukrajině.
Kde platí tradiční přísloví, že čestné výjimky potvrzují pravidlo a že tyto výjimky jsou většinou oběti svých vrstevníků jenž prožili dobu komunistické diktatury jako nepřátelé státu či emigranti vděční jen za to, že se mohli alespoň vrátit do své rodné země a kdo právě často opravdu mívají hluboko do kapsy, ale neperou se proto o levnější cukr, protože si prožili mnohem horší doby v jiném postavení než většina jejich vrstevníků a jsou zcela jinak vychování a mají svou hrdost.

Tato generace zla zde pořád je a beztrestně bude pokračovat ve všem špatném i nezákonném co činí dokud je někdo nezastaví a jejich morálka to nebude a když to nebude ani politika státu musí to udělat někdo jiný, kdokoliv a jakkoliv avšak co nejdříve.
Protože toto je generace, která by ráda vítala ruské vojáky na našem území a dávala jim šeříky za to, že přijeli, ale to se právě stát nesmí a proto je třeba je zastavit a to je potřeba dříve a je to důležitější udělat včas a zastavit je než pak zastavovat ruské, tanky o které by tak moc naši miláčci vlastizrádci a zločinci stáli.