Bůh se rozhněval podruhé a mnohem víc, to je pro Hamás horší zpráva než ostřelování Gazy, je to vzkaz o SMRTI.

24. 10. 2023 1 Od Jan Novák

Rating: 5 out of 5.

Izraelské tajné služby Šin Bet a MOSAD chtějí oživit legendární operaci Boží Hněv, tentokrát ve velkém. Ta první se odehrála poté, co teroristé unesli a postříleli na Olympiádě v Mnichově v roce 1972 jedenáctičlennou izraelskou reprezentaci. V operaci Boží Hněv dohledali a zabili všechny, kdo s tím měli cokoliv společného, ať už se skryli kdekoliv na světě. Před raketami v Gaze se dá utéct. Před Božím Hněvem ne.

Teď se Šin Bet a MOSAD spojili, aby akci zopakovali. Našli všechny, kdo měli cokoliv společného s útokem na Izrael, a všechny je také zabili. I pro MOSAD platí, že pokud se rozhodne, že někoho zabije, je ten člověk de facto již mrtvý, ať už je to člen HAMÁSu nebo kdokoliv jiný (přesněji řečeno, jakýkoliv jiný nebezpečný masový vrah). Tahle akce bude ale mnohem větší než ta první po Olympiádě, a seznam cílů je mnohem delší, i když se teprve sestavuje.

Tato mise se jmenuje NILI, což je zkratka hebrejského citátu z První knihy Samuelovy „věčný Bůh Izraele neklame“, a on hlavně nezklame. Ze Palestinců, kteří zaútočili 7.10.2023, jich již bylo 1900 zastřeleno, a je jisté, že tým operace NILI zabije všechny, kteří zůstali zatím naživu.

1